Skip to main content

Over ons

Professioneel je club runnen, zonder het verenigingsgevoel kwijt te raken? Dat kan. Met onze hulp. De Hockey Support Group ontzorgt door ondersteuning te bieden aan clubs en trainers.

Geschiedenis, technische zaken, financiële zaken en ondersteuning 

De Stichting Hockey Support Group NL is ontstaan vanuit de trainers gemeenschap (we hebben sinds 2012 een trainers4trainers groep op Facebook met inmiddels ruim 6300 leden, trainers/managers/coaches) en vanuit de verenigingen met name omdat de wet DBA veel vragen opriep. Wij bundelden voor de trainer en de vereniging onze kennis en krachten. Zowel op arbeidstechnisch en juridisch gebied, maar ook op vaktechnisch inhoudelijk gebied, bieden we ondersteuning, en wel binnen het budget van de club. 

 

Via de Hockey Support Group kun je naast het inhuren van trainers, ondersteuning krijgen op financieel, fiscaal en technisch gebied. We regelen bijscholingen voor trainers, keepers en scheidsrechters, kunnen een QuickScan laten maken voor de structuur van de vereniging en samenwerkingen aangaan met diverse partijen van clubtenue tot veldverlichting. 

 

Wie zijn wij:

Algemeen bestuurder/TC/Penningmeester: Frits Ketelaars-Coreen.

Professioneel hockeytrainer, HT4, FIH coach, CIOS. Technische zaken van de stichting HockeySupportGroupNL. Penningmeester HockeySupportGroupNL en gespecialiseerd in verloningen. Hoofdredacteur HockeyStyle Magazine, HRM opgeleid, specialisatie: financiële en fiscale zaken ZZP/ZZI.

Mail: frits@hockeysupportgroup.nl