Over ons

Professioneel je club runnen, zonder het verenigingsgevoel kwijt te raken? Dat kan. Met onze hulp. De stichting Hockey Support Group NL is onderdeel van de Sport Support Group NL en wij ontzorgen door ondersteuning te bieden voor clubs en trainers.

Algemene Ondersteuning

We zijn er voor zowel trainer als voor de club. Variërend van TC ondersteuning voor de vereniging tot technische ondersteuning voor de trainers. Via ons regel je clinics, bijscholing, quick scans, juridische ondersteuning, maar ook fiscaal en financiële hulp. Wij zijn hét allround sportservice bureau van Nederland en België.

Werk

De hockeywereld professionaliseert. We kunnen niet meer zonder professionele trainers die de teams ondersteuning met kennis en passie voor de sport. Wij bundelden voor de trainer en de vereniging onze kennis en krachten. We ondersteunen hierbij de trainers en de clubs arbeidstechnisch, juridisch, maar ook op vaktechnisch inhoudelijk gebied. Dat doen we vanuit onze Stichting HockeySupportGroup NL, waar vanuit we zonder winstoogmerk, zelfstandige trainers uitlenen aan verenigingen. Binnen het clubbudget en uiteraard de wetgeving inzake het inlenen van zelfstandige trainers (wet DBA/ZZP), waarbij de gezagsverhouding het speerpunt is. Dit doen we in overleg met club en trainer en kijken daarbij naar een passende DNA match voor beiden.

Bijscholing

Als Stichting Hockey Support Group NL ondersteunen we graag de verenigingen op allerlei manieren. Dat doen we ook op het gebied van bijscholen en opleiden. We geven bijscholing voor hockeytrainers en coaches, keepers en scheidsrechters in de breedste zin van het woord.

Dat doen we met een theorie/praktijk avond of middag bij u op de club. Voor de hockeytrainers en coaches werken we met onze eigen HT4 en FIH coach Frits Ketelaars die al dan niet ondersteund wordt door oud-bondscoaches. Voor de hockeykeepers werken we samen met Pia de Wolf, eigenaar van Pi-Academie, de meest bevlogen keepersopleiding in Nederland. Voor de scheidsrechters werken we samen met niemand minder dan Yolande Brada, dé umpire professional, die o.a. voor de KNHB, de KBHB en vele andere bonden het fluiten professioneel op de kaart heeft gezet.

Clinics & Kennis

Iedere vereniging die met ons werkt heeft om het jaar recht op een gratis clinic naar keuze. Dat kan variëren van een stoere streethockey dag tot een gespecialiseerde spitsen clinic, maar ook een zaalclinic een papa/mama trainers dag is mogelijk. Daarnaast ondersteunen we alle trainers indien gewenst met technische kennis en waar nodig begeleiden wij de trainer, altijd in samenspraak met de vereniging. Daarnaast ontwikkelen we op maat mogelijkheden voor verenigingen, maar ook voor trainers, met de bestaande pakketten en tools van die club. We werken zelf met de betere kennis- en analysesoftware, zoals hockeypraktijk, nacsport en hockeyscout.

Nieuws

Via de diverse social media kanalen van HockeyStyle magazine blijf je op de hoogte van al het nationale en internationale hockeynieuws. Via de website www.hockeystyle.nl zijn de interviews en de magazines te lezen, maar voor het dagelijks nieuws en wedstrijd verslagen kijk je op HockeyStyle Magazine @Twitter @Facebook, @Instagram en YouTube.

Socials

Wij zijn zelf op social media te vinden via Facebook, Instagram en Twitter met de merknamen trainers4trainers, hockeyvacatures en HSGroupNL. Onze trainers4trainers groep op FB telt inmiddels ruim 6200 leden. Onze nieuwe Hockeyvacatures groep heeft ruim 700 leden.  Via Instagram en Facebook delen we het dagelijkse nieuws van onze clubs en trainers en matchen clubs met trainers.

Wie:

Algemeen bestuurder/secretaris: Jacqueline Coreen Blanco.
Hoofdredacteur HockeyStyle Magazine, HRM opgeleid, specialisatie: fiscale zaken ZZP/ZZI. Mail: HSGroupNL@gmail.com 

TC/Penningmeester: Frits Ketelaars.
Professioneel hockeytrainer, HT4, FIH coach, CIOS. Technische zaken van de stichting HockeySupportGroupNL. Mail: TC@HockeySupportGroup.nl 

Voorzitter: Rutger Middendorf.
Advocaat o.a. gespecialiseerd in sportrecht en overeenkomsten. Voorzitter van de stichting HockeySupportGroupNL. Mail: Voorzitter@HockeySupportGroup.nl